תשכחו מכל מה שחשבתם שאתם יודעים על אירועים. לפני שעוברים על רשימת מוזמנים, לפני סידורי הפרחים, לפני הדיג׳יי והרבה לפני שמצאתם מה ללבוש – אתם חייבים לבחור קייטרינג לאירוע. למה? כי אם האוכל לא טוב, האירוע לא טוב. עכשיו תקשיבו.
אם יש שידוך – עדיף
קיבלתם המלצה לקייטרינג חלבי מחברים, קרובי משפחה או מישהו שאתם סומכים על דעתו? תבדקו אותה! אין כמו ייעוץ יד ראשונה ממי שכבר ארגן אירוע ויכול לתת חוות דעת וטיפים בכל מה שקשור לבחירת קייטרינג. כמו בכל דבר בחיים, חברים הם בדרך כלל מקור מידע טוב ואמין, שווה להתייעץ איתם. חוץ מזה, טוב שיש מישהו אחר להאשים אם דברים לא מסתדרים כמו שרציתם 🙂
מצד שני, חוכמת המונים לא טועה
אין לכם המלצה יד ראשונה? לכו למקור המוסמך הבא – האינטרנט! תוכלו למצוא המון חוות דעת, המלצות, סוגים שונים ומשונים של חברות קייטרינג ויותר מכל – לצמצם את הבחירה שלכם לפי ההעדפות ומה שחשוב לכם, ובכך להימנע מבזבוז זמן יקר. כנסו לפחות ל- 5 אתרים של חברות קייטרינג שונות, עברו על התפריטים, על הקונספט, על גלרית התמונות, על המלצות וחוות דעת (היזהרו מהתגובות המזויפות, יש בשפע).
צמצמתם אפשרויות? יאללה לשלב השאלות
עשיתם דוקטורט אינטרנטי בעניין הקייטרינג, צמצמתם את האפשרויות וקיבלתם מושג על איך תרצו שזה יראה אצלכם. עכשיו צריך להיכנס לעובי הקורה, לרדת לפרטים הקטנים, לבדוק בציציות מה שנקרא. בשביל זה – צריך להרים את הטלפון.
שאלות שעולות בשיחה הטלפונית יכולות לחסוך לכם (ולחברת הקייטרינג) זמן יקר, הנה מה שחשוב לשאול:
1. האם יש לחברה תעודת עסק ותעודת כשרות?
2. האם הקייטרינג בשרי או חלבי?
3. עד כמה החברה והשף מנוסים?
4. עד כמה התפריט מגוון? האם אפשר לבצע שינויים בהתאם להעדפה אישית?
5. האם יש אפשרויות למנות טבעוניות / צמחוניות / ללא גלוטן / מנות ילדים?
6. האם הקינוחים מוזמנים מספק חיצוני או שהחברה עצמה מכינה אותם?
7. מהי צורת ההגשה של הקייטרינג? האם מדובר רק במגשי אירוח או האם יש אפשרות גם לתפעול האירוע – מלצרים, שירותי בר, מזנונים, ציוד נוסף לאירוע?
8. האם אפשר לקבל טלפון של לקוחות שערכו אירועים דומים לאחרונה, כדי לקבל מהם חוו״ד?
מצאתם קייטרינג שעונה על הדרישות שלכם? זה הזמן לקבוע פגישת טעימות.
טיפ: השתדלו לקבוע טעימות במהלך קיום אירוע של חברת הקייטרינג, ולא בנפרד מאירוע.
בסוף, זה עניין של טעם.
כמה מנות מזמינים?
לצערנו הרב, בימינו אי אפשר להסתמך על אישורי הגעה בלבד. לכן יש להזמין כמות מנות שמתאימה למספר המוזמנים + בין 10%-12% מנות רזרביות (במקסימום – תוכלו לארוז ולקחת הביתה). לצוות המומחים של Munier ניסיון עשיר בתכנון הקייטרינג לכל סוגי האירועים בכל הגדלים – קטנים כגדולים. נשמח לעזור ולייעץ לכם בבחירה נכונה של סוגי מנות, בניית תפריטים, אופן הגשה (אנחנו מציעים גם אופציה של מגשי אירוח וגם אפשרות לתפעול עם מלצרים ודוכנים), תוספות אפשריות כמו עמדות אספרסו ופינוקים נוספים שיהפכו את הצד הקולינרי של האירוע שלכם להצלחה מסחררת.
רוצים לשמוע עוד על פתרונות האירוח שלנו ולדעת מה מתאים לאירוע שלכם? דברו איתנו ונשמח לסייע!