זקוקים לייעוץ או להכוונה בהרכבת התפריט לאירוע שלכם ?

מתפריט ט"ו בשבט

0a44c0bf037e45bea8b249c963016898.jpg

עוגה בחושה פירות יבשים – ט"ו בשבט

07ad14bea54948acc6993eb9036f0f51.jpg

כריכוני קרואסון גבינת עיזים, מרקחת משמש ותפוח עץ

bdaccdf4156a2440db35d0bdd8428880.jpg

מוזלי פירות יבשים

be9be1eef26c21f12a8c63fd7e9e917c.jpg

סלט ירוק ט"ו בשבט

e2cf11782f2f17d75fc6c8f5830f65e5.jpg

טארטלט ספיישל ט"ו בשבט 15 יח'

19c49044dbb86a0045ec388fa7a3ecd2.jpg

מגש מיקס ט"ו בשבט

fd36bf1a53532698ddc3b4922e7f10e4.jpg

מגש מיקס ט"ו בשבט

זה הכל בפרטים הקטנים

מגשי האירוח שלנו נולדו מתוך חזון להפוך את האירוח הביתי לאמנות של ממש.

מאחורי הקונספט עומד השף הצרפתי מוריס מונייר, שאחרי שנים בהן עבד במסעדות מישלן ברחבי אירופה והתמקצע במטבח הצרפתי הקלאסי, הגיע ארצה והפך לשף הראשי של שגריר צרפת. במהלך העבודה בבית השגריר הוא נחשף לחומרי הגלם הים תיכוניים ולקולינריה המקומית, ושנים אחר כך הפך את שני העולמות לתוצר אחד – האלגנטיות הצרפתית והשפע הארץ ישראלי התמזגו לחוויה הקולינרית שהוא מציע כיום ב-Munier Food Ideas.

בקונספט הקולינארי שלנו אנחנו רוצים לאפשר לאנשים שאוהבים אוכל מצויין, מעוצב ומסוגנן כמו במסעדה, להפוך את הסלון הביתי שלהם לאירוע קולינארי שלם. התובנה שאנשים רוצים לארח בבית ברמה שלא נופלת מאף מסעדת שף, הם רוצים להביא לידי ביטוי יצירתיות קולינארית, חומרי גלם מצטיינים והגשה שופעת יופי, אך לא כולם ניחנו ביכולות של בשלנים מדופלמים וגם לאלו שניחנו ביכולות אלו לא תמיד יש את הזמן הדרוש לשם כך לא אמורה לגרוע מאיכות האוכל או מחוויית האירוח.

ניפגש בשמחות

צריכים משהו? דברו איתנו!

דילוג לתוכן