זקוקים לייעוץ או להכוונה בהרכבת התפריט לאירוע שלכם ?

מתפריט כריכים

04c4d355400bf27d3b3c89897286e998.jpg

מיני פיתה כרובית ( טבעוני)

5d850a562810b750bbbcfc4c4bc5ab1b.jpg

כריכוני סלק , רוקפור וסקורדליה

84d391d9093fb9807e95fee35fc38767.jpg

ג'בטה דגנים בטטה – טבעוני 18 יח'

9a73739cc80ff0a2a984cfb4417013bc.jpg

מיקס כריכוני סופר פוד בטטה/ חציל טבעוני ללא קמח חיטה 15 יח'

מיני-פיתה-פלאפל-1.jpg

מיני פיתה פלאפל שוארמה (טבעוני) 20 יחידות

879bf08c30955419a1f1af794b4cf174.jpg

מגש פרנה סביח 12 יחידות

ביס-דגנים-פטה-פלפל-קלוי.jpg

ביס דגנים פטה פלפל קלוי 12 יחידות

aaeb5844a889e1f16babee9920b6cd71.jpg

מגש ביס אמריקאי עיזים ן כרובית קיסר 16 יחידות

77df1bfad0d0f74c9a96416e05052862.jpg

מגש ביס אמריקאי צהובה ן סלט ביצים 16 יחידות

ללא-גלוטן-ביצים-1.jpg

ביס ללא קמח (*גלוטן) ביצים | טונה 12 יחידות

קוראסון-1.jpg

מגש קוראסון סלמון צרפתי 12 יחידות

אין עוד מוצרים להצגה

זה הכל בפרטים הקטנים

מגשי האירוח שלנו נולדו מתוך חזון להפוך את האירוח הביתי לאמנות של ממש.

מאחורי הקונספט עומד השף הצרפתי מוריס מונייר, שאחרי שנים בהן עבד במסעדות מישלן ברחבי אירופה והתמקצע במטבח הצרפתי הקלאסי, הגיע ארצה והפך לשף הראשי של שגריר צרפת. במהלך העבודה בבית השגריר הוא נחשף לחומרי הגלם הים תיכוניים ולקולינריה המקומית, ושנים אחר כך הפך את שני העולמות לתוצר אחד – האלגנטיות הצרפתית והשפע הארץ ישראלי התמזגו לחוויה הקולינרית שהוא מציע כיום ב-Munier Food Ideas.

בקונספט הקולינארי שלנו אנחנו רוצים לאפשר לאנשים שאוהבים אוכל מצויין, מעוצב ומסוגנן כמו במסעדה, להפוך את הסלון הביתי שלהם לאירוע קולינארי שלם. התובנה שאנשים רוצים לארח בבית ברמה שלא נופלת מאף מסעדת שף, הם רוצים להביא לידי ביטוי יצירתיות קולינארית, חומרי גלם מצטיינים והגשה שופעת יופי, אך לא כולם ניחנו ביכולות של בשלנים מדופלמים וגם לאלו שניחנו ביכולות אלו לא תמיד יש את הזמן הדרוש לשם כך לא אמורה לגרוע מאיכות האוכל או מחוויית האירוח.

ניפגש בשמחות

צריכים משהו? דברו איתנו!

דילוג לתוכן