
זקוקים לייעוץ או להכוונה בהרכבת התפריט לאירוע שלכם ?
מתפריט שבועות
טראפלס שוקולד – מתנה
מגשית 12 יח' פחזניות וניל – הטבה
שעה מתוקה ל 20 משתתפים
שתייה קלה לימונענע 1 ליטר + 10 כוסות
קוקטייל SPICEHAUS ערק בשילוב ג׳ין ואגסים 500 מ"ל
קוקטייל SPICEHAUS ג'ין ליצ'י וורדים 500 מ"ל
קוקטייל SPICEHAUS קוסמופוליטן – וודקה, ליקר טריפל ס״ק ומיץ חמוציות 500 מ"ל
מיץ תפוחים 250 מ"ל בקבוק זכוכית
מיץ רימונים 250 מ"ל בקבוק זכוכית
מיץ סלק תפוח פיטאיה 250 מ"ל בקבוק זכוכית
מיץ תפוזים 250 מ"ל בקבוק זכוכית
בקבוק יין לבן ברקן- 18

זה הכל בפרטים הקטנים
מאחורי הקונספט עומד השף הצרפתי מוריס מונייר, שאחרי שנים בהן עבד במסעדות מישלן ברחבי אירופה והתמקצע במטבח הצרפתי הקלאסי, הגיע ארצה והפך לשף הראשי של שגריר צרפת. במהלך העבודה בבית השגריר הוא נחשף לחומרי הגלם הים תיכוניים ולקולינריה המקומית, ושנים אחר כך הפך את שני העולמות לתוצר אחד – האלגנטיות הצרפתית והשפע הארץ ישראלי התמזגו לחוויה הקולינרית שהוא מציע כיום ב-Munier Food Ideas.
בקונספט הקולינארי שלנו אנחנו רוצים לאפשר לאנשים שאוהבים אוכל מצויין, מעוצב ומסוגנן כמו במסעדה, להפוך את הסלון הביתי שלהם לאירוע קולינארי שלם. התובנה שאנשים רוצים לארח בבית ברמה שלא נופלת מאף מסעדת שף, הם רוצים להביא לידי ביטוי יצירתיות קולינארית, חומרי גלם מצטיינים והגשה שופעת יופי, אך לא כולם ניחנו ביכולות של בשלנים מדופלמים וגם לאלו שניחנו ביכולות אלו לא תמיד יש את הזמן הדרוש לשם כך לא אמורה לגרוע מאיכות האוכל או מחוויית האירוח.
ניפגש בשמחות
