התרבות הישראלית היא תרבות שמקדשת אוכל. זה בהיסטוריה שלנו, זה במסורת שלנו, זה בנורמה שלנו, ולא סתם אנחנו נחשבים מעצמה קולינרית בינלאומית. אנחנו רגילים לשפע, לחדשנות ולטעמים המגיעים מכל קצוות תבל היישר אל השולחן שלנו. כך גם נראה האירוח שלנו – עשיר, מגוון, טעים. כשמכניסים למשוואה את המודעות הבריאותית שהולכת ועולה בשנים האחרונות בנוגע לאכילה נבונה וחשיבותו של מזון איכותי – כל מה שנשאר לכם לדאוג זה להכניס את זה לצלחת וקיבלתם את האיזון המושלם: טעים ובריא. איך עושים את זה נכון? אנחנו כאן בשביל לתת לכם את כל הפרטים.
כך תהפכו את שולחן האירוח שלכם לססגוני, טעים ומזין
- ה-MUST HAVE של כל שולחן – ירקות ופירות
בכל אירוע איכותי כובשים את השולחן מגשי פינגרפוד אסתטיים מלאים בפירות וירקות צבעוניים, טריים וטעימים. תהיו בטוחים שהאורחים שלכם יאכלו אותם בהנאה וימשיכו לנשנש אותם לאורך כל האירוע. גם סלטים שופעים, עשירים, עם טעמים מיוחדים הנעים על הטווח שבין חמוץ, מתקתק ואפילו חריף – נותנים תחושת רעננות שכל אורח ישמח לחוות. אין סוף לאפשרויות כשמדובר בירקות ופירות. הם יכולים להגיע כמנת פתיחה, תוספת, מנה עיקרית ואפילו כקינוח! בנוסף, הם מכילים המון סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ומוסיפים טאץ׳ מעניין לכל שולחן אירוח ולכל ארוחה. - SUPERFOODS וחומרי גלם איכותיים
הקפדה על הפרטים הקטנים היא לא משהו חד פעמי, היא אורח חיים. המזון שלנו משפיע לא רק על רמת האנרגיה או מצב הרוח שלנו, אלא גם על הבריאות – לכן העדיפו חומרי גלם איכותיים, בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, כאלו שתורמים לחוויה הכוללת של גוף, נפש וטעם. כמו למשל דגנים מלאים או Superfoods (שם כולל למגוון מזונות שערכם התזונתי גבוה ביחס לאחרים). לעתים יש דעה (שגויה) שהם טעימים פחות או מסובכים להכנה. אבל כמו כל דבר בחיים – הכל עניין של ידע, ניסיון ומקצועיות. הכל תלוי בידיו של השף ולמען האמת ניתן להכין מאכלים טעימים ובריאים ביותר, כל עוד יודעים איך. - מטבלים טבעיים, עשירים ברכיבים תזונתיים
אל תתבלבלו, לא מדובר בקטשופ, מיונז או חרדל, אלא במטבלים טבעיים בעלי טעם עשיר כמו פסטו, עגבניות מיובשות, איולי, פלפלים קלויים, ממרח ארטישוק, טפנד זיתים ועוד – שמהווים תוספת מושלמת לצד כל כל ארוחה או נשנוש, וטומנים בחובם ערכים תזונתיים נהדרים וטעם משובח. - ארוחה שלמה בכריך אחד
מגשי אירוח הם אופציה נהדרת לארוחה טעימה בריאה מהנה ולא כבדה מדי. כריכי בריאות הם נוחים לאכילה וכוללים מגוון עצום של אפשרויות מכל קבוצות המזון – פחמימות, חלבונים, שומנים בריאים וסיבים תזונתיים. כריכי בריאות עשירים במרכיבים טבעיים וממרחים שמספקים טעם עשיר ואיכותי, ניתן לבחור את סוג הלחם ולגוון בירקות. - אופציות מיוחדות: טבעוני, ללא גלוטן, מתאים לילדים
בכל אירוע יש לפחות אחד שמצריך התחשבות יתרה בכל הנוגע למגבלות תזונתיות – ללא גלוטן, ללא לקטוז, אלרגיות למיניהן, מנות צמחוניות וטבעוניות, מנות מתאימות לילדים, כשרות ועוד. כשמתכננים אירוע, במיוחד אם אתם לא מכירים לעומק את טעמם והעדפתם הקולינרית של האורחים, יש לאפשר מגוון מספיק רחב של בחירה כדי שכל אחד יוכל ליהנות מארוחה טעימה, מגוונת ובריאה. מאכלים טבעוניים וללא גלוטן מהר מאוד נכנסים תחת הקטגוריה של בריאות (כל עוד הם לא מכילים תחליפים מעובדים ולא בריאים). באשר לארוחות מתאימות לילדים – במקום שניצלונים וצ׳יפס העדיפו תבשילים פשוטים, ירקות (טריים או מבושלים), פירות וקינוחים קטנים.
בריאות כאורח חיים – הצצה למטבח של MUNIER
כמטבח שף המספק שירותי קייטרינג עסקי ופרטי ומגשי אירוח ברמה הגבוהה ביותר בארץ, השילוב של טעם ובריאות הוא טבעי ומובן מאליו עבורנו. אנו משקיעים משאבים רבים כדי שלקוחותינו יוכלו ליהנות מארוחות מזינות וטעימות המספקות ערכים תזונתיים מעולים – בין אם בארוחות חמות למיניהן, כריכים מכל הסוגים והטעמים, מגשי אירוח מפנקים, The chef's box החדשני והמצוין ועוד. אנחנו מקפידים על היגיינה מקסימלית במטבח, מבשלים בכלי הבישול הטובים והבריאים ביותר, משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בשוק, ובוחרים בקפידה מה הלקוחות שלנו מעלים במזלג שלהם. מראשית דרכנו אנחנו מאמינים ומיישמים מזון אמיתי, נקי, טרי, מזין, כמה שפחות מעובד והכי חשוב – שנעשה עם תשוקה ואהבה אמיתית למקצוע.
בתיאבון ולבריאות!