תחום הקייטרינג החלבי תפס את מרכז זירת האירועים בשנים האחרונות והפך את המטבח החלבי ממשהו שהיה שמור לארוחות בוקר בלבד, למתחרה ראוי של המטבח הבשרי.
מטבחי שף איכותיים וייחודים המכינים אוכל חלבי לאירועים – החל ממנות פתיחה, דרך מנות עיקרות מתוחכמות ועד קינוחים מפנקים במיוחד– הפכו להיות מבוקשים מאוד בשל היתרונות הרבים שהם טומנים בחובם. מדובר במטבח קליל ומתוחכם המתאים למגוון רחב של אירועים ולכל שעות היום, והוא גם נגיש מאוד לכל קהל משום שהוא מהווה פיתרון מצוין לבעיית הכשרות ונותן מענה הולך לטרנד הצמחונות ההולך וגובר בשנים האחרונות. אך יותר מהכל – מטבח חלבי מציע עולם עשיר ומרהיב של קינוחים מושקעים וטעימים, שיגרמו לכל אחד לסיים את האירוע בטעם של עוד.
קייטרינג חלבי – עובד על כל החושים
אוכל באופן כללי וקינוחים בפרט, הם חלק אינטגרלי ועיקרי בכל אירוע. לפיכך, חשוב להתבסס על הטעם האישי, להתחשב בהעדפות האורחים ולשקול את היתרונות והחסרונות של כל האפשרויות טרם בחירת הקייטרינג. קייטרינג חלבי משדר תחושה של מוצר יוקרתי וייחודי, מוצר בוטיק, משום שהוא מכניס שינוי מרענן ומפעיל את החושים שלנו בצורה מושלמת – הוא מרהיב ויזואלית בעל צבעים מזמינים ומגוונים, בעל ריחות מתקתקים ועשירים ובעל טעמים ייחודיים וערבים לחך.
קינוח חלבי מנצח
קייטרינג חלבי וקינוחיו מכילים רכיבים איכותיים וייחודיים אשר הופכים כל טעימה לחוויה מגוונת ומעוררת. חברת הקייטרינג יכולה לספק קינוחים נהדרים מכל הסוגים, אשר מבוססים בדרך כלל על שוקולד גורמה באיכות גבוהה, מוצרי חלב או גלידה. הרכיבים הנפוצים ביותר להכנת קינוח חלבי מנצח לרב יהיו חלב, שמנת מתוקה, קמח/בצק מסוגים שונים, שוקולד גורמה על סוגיו השונים, וניל, סוכר ואבקת סוכר, לעיתים גם פירות יער – ועוד שלל חומרי גלם איכותיים ששילובם יוצר קינוחים בעל מראה אלגנטי ומהווה תאווה לחך. אין זה חדש כי עבור רובנו, קינוחים כמו טראפלס שוקולד, קרם ברולה, אקלרים, פרופיטרולים, פחזניות, עוגות למיניהן, מאפים, פאדג’ שוקולד או גביעי מוס בטעמים שונים וכן הלאה – הם משהו שקשה מאוד לעמוד בפניו. אולם, טרם הבחירה בחברת הסעדה, כדאי תמיד לערוך מפגש טעימות בו ניתן לטעום ולראות מראש את המנות שמציעה החברה עמה אתם מעוניינים לעבוד, על מנת לוודא שתהיו מרוצים מהאוכל בזמן האירוע עצמו ולא תופתעו.
יתרונן של סדנאות קולינריות
אם העולם הקולינרי מעניין אתכם וגם אתם הייתם רוצים לדעת להכין תפריט חלבי מעורר תיאבון וקינוחים מפנקים – תוכלו להיעזר בסדנאות בישול קולינריות ולרכוש את הידע והפרקטיקה הנדרשים כדי להפוך כל אירוע פרטי לחוויה ייחודית. מלבד היתרון שברכישת הכלים הנחוצים לבישול ואפיית גורמה, סדנאות בישול גם יוצרות אינטראקציה מהנה בין משתתפי הסדנא, והנם חוויה מקרבת ומיוחדת גם עם העולם הקולינרי וגם עם אנשים נוספים בסדנא, כל זאת לצד הדרכה והנחייה צמודה, טעימות והכירות עם חברת ההסעדה שתרצו להזמין לאירוע הבא שלכם.