שנת 2020 התחילה כמו סרט אפוקליפטי, עם הכרזה על וירוס לא מוכר שמאיים להשתלט על העולם. חצי שנה אחרי, מילים כמו נהלי בטיחות, היגיינה וריחוק חברתי, הפכו להיות חלק מהשגרה. עולמות התרבות, האירועים, התיירות, התעופה והמזון נדרשו לחשב מסלול מחדש. באותו אופן, גם אנחנו נדרשנו להבין איך להמשיך לייצר מגשי אירוח איכותיים, טעימים, אסתטיים ומגוונים שיתנו את המענה האופטימלי בהתאם להנחיות. דווקא בגלל (או בעצם בזכות) הקושי, רעיון חדש ונפלא התבשל במטבח של MUNIER…
3 כללי זהב לאירוח האולטימטיבי בתקופת הקורונה
הניסיון לנווט אינטראקציה חברתית במהלך COVID-19, מגיע עם הרבה שאלות. את נהלי הבטיחות הידועים כולנו כבר משננים בעל פה:
להזכיר לאנשים להישאר בבית אם הם נחשפו לחולה מאומת או שבו מחו״ל במהלך 14 הימים האחרונים, או אם הם מראים סימפטומים של הנגיף.
ההמלצות הן לערוך אירועים בשטח חיצוני.
להקפיד על מדידת חום בכניסה ומסיכות על הפנים.
לא לחרוג מכמות האורחים המותרת ולאפשר ריחוק חברתי של 2 מטרים.
לחטא ולאוורר חללים סגורים.
עד כאן טוב ויפה. אבל מה בעצם עושים עם כל כך הרבה הגבלות? מה עושים כשאי אפשר להתקהל? איך בכל זאת אפשר ליהנות מארוחת בוקר במלון או בצימר, מבלי להסתכן או להתפשר על האיכות? איך אפשר לארח בסטייל מבלי לטרוח שעות במטבח? איך מארגנים ישיבות ואירועים עסקיים או פרטיים כשיש חשש לפתוח בופה או קייטרינג רגיל? אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר בבלאגן. קחו עט, תתחילו לרשום.
- היגיינה – המלצה גורפת היא כמובן להקפיד על היגיינת ידיים של כל הנוכחים, אך לא רק. מומלץ לחטא את החלל טרם הגעת האורחים, להשתמש בכפפות, מגבות חד פעמיות, כלים חד פעמיים ולהימנע משיתוף של צלחות, כוסות וסכו״ם. האידיאל מבחינת הגשת המזון הוא הגשת ארוחה אישית שנארזה מראש לכל אורח, המבטיחה מינימום מגע/התערבות צד שלישי ומקסימום היגיינה וביטחון.
- חוויה אישית – השמירה על ריחוק חברתי מאתגרת אותנו מצד אחד, אך מצד שני שמה את הזרקור על כל אורח בנפרד במקום על הכלל. מי שידע לשים את הדגש הנכון ולהעצים את החוויה האישית, יוכל ליצור חוויה קולקטיבית שלא נופלת (ויש שיאמרו אפילו מתעלה) על התקופה שלפני הקורונה. אנשים אוהבים להרגיש שהם חשובים, שאכפת מהם, שמשקיעים בהם – וזו ההזדמנות של מארחים ובעלי עסקים להוכיח זאת. איך? משקיעים בירידה לפרטים הקטנים, לא מתפשרים על איכות, משקיעים בעיצוב, מגוונים, מפתיעים את האורחים שלכם, מעניקים להם משהו זכיר שהם יכולים להתרגש וליהנות ממנו.
- נוחות – בתקופה עם כל כך הרבה הגבלות, יש אקסטרא חשיבות לדאוג שלאורחים שלכם יהיה נוח במקסימום, שהם יקבלו מענה לכל שאלה ושירגישו בטוחים ומסופקים מהאירוח / החופשה / הטיסה. מלבד זמינות גבוהה של המארחים, הקפדה על הכללים וכל מה שצוין הנ״ל, יש לזכור שאחת ההנאות הגדולות והחוויות החשובות של אנשים טמונה במה שנמצא להם בצלחת. צריכה להיות מקסימום הקפדה על איכות המזון – הן מבחינת טעם וטריות, היגיינה, גיוון, והן מבחינת רמת הנוחות – איך המזון מוגש, רמת האסתטיקה והנראות, אופן האכילה ועוד.
ומה אם נגיד לכם שכל זה מגיע… בקופסה?
נעים להכיר – The Chef's Box
מגשי האירוח שלנו עברו התאמה לתקן התו הסגול, ומוצעים כארוחה אישית מפנקת ועשירה בפורמטים שונים המתאימים לכל אירוע. מארזי ה- Chef's box הייחודיים שלנו מעוצבים ויוקרתיים, נוחים לשימוש, שומרים על אסתטיקה יפייפיה וארוזים בהיגיינה מקסימלית. התפריטים עשירים ומגוונים (ועדיין ניתנים לשינוי בהתאם להעדפות הלקוח), ומספקים חוויה משובחת של טעמים וניחוחות במארז אישי שיעלה לכל אחד חיוך על הפנים! במילים אחרות – חשבנו עבורכם על פתרון אופטימלי, גם מבחינה קולינרית וגם מבחינה כלכלית, לענפי התיירות, התרבות, האירוח והתעופה בישראל.
מהפכת הארוחות האישיות יצאה לדרך!
- הכל מיוצר וארוז באופן בטוח, בריא ובהתאם להנחיות משרד הבריאות
- אין צורך בהתקהלות צפופה כמו למשל בהזמנת קייטרינג רגיל
- העיצוב מקורי וייחודי, ולמרות שמדובר במוצר סגור הלקוחות עדיין נהנים מאסתטיקה מירבית
- מגוון עשיר של ארוחות בוקר, צהריים וערב, בהתאם לקהל האורחים וסגנון האירוע
- ההזמנה מתבצעת עד יום לפני, בהתאם לכמות הארוחות הנדרשות
- אין התחייבות למספר מינימלי של ארוחות (כן כן, קראתם נכון)
- בעת הצורך, ניתן לחמם את הארוחה במיקרו בתוך המארז עצמו
- פתרון מושלם לכל אירוע (עסקי או פרטי), בתי מלון וצימרים, מרכזי ספא וחברות תעופה
עכשיו כשהפתרון על השולחן… אתם יכולים לשלוח את ההזמנות בראש שקט.
רוצים להתייעץ? התקשרו ונשמח להתאים עבורכם את התפריט המושלם בהתאם לסוג האירוע ולהעדפותיכם האישיות.