התכנון וההפקדה של אירועים באופן עצמאי עשויים להיראות מורכבים, אולם חשוב שתדעו, שגם בתכנון של אירועים – אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. יש המון דרכים להפוך את האירוע שלכם למיוחד, נוצץ, מפנק, מרגש, כזה שאף אחד לא ישכח – והפעם, אנחנו עוסקים במשקאות.
אם אתם מתכננים אירוח חלבי לאירוע שלכם, תוכלו להקל על ההכנות לקראת האירוע אם תאתרו קייטרינג חלבי כשר שיוכל לסייע בהכנה של מגשי אירוח מפנקים, “פינגר פוד”, פלטות של ירקות ומאפים איכותיים, ש”יסגרו לכם את הפינה” מבחינת כל האוכל שיוגש באירוע או רק חלק ממנו. בתחום המשקאות, אספנו עבורכם חמישה מתכונים פשוטים אבל ממש מיוחדים, שתוכלו להוסיף לפינת המשקאות. קבלו את מצעד המשקאות שיהפכו את הבר הביתי של האירוע להצלחה גדולה:
משקה מנגו עם יוגורט עיזים
צבע המנגו הזהוב כתום תמיד מזכיר זהב. המראה המלכותי, לצד הטעם הטרופי, המתוק והעשיר, והמרקם הסמיך – מבטיחים טוויסט לאירוע שלכם.
המצרכים: מנגו קלוף וחתוך, פולי קקאו שלמים ולא קלויים, וגביעי יוגורט עיזים. אם צריך – סוכר (או ממתיק) לפי הטעם.
ההכנה: קלפו וגלענו את המנגו, רסקו בבלנדר את כל הרכיבים ביחד, ומיזגו לכוסות קוקטייל שקופות וחגיגיות (אפשר גם חד פעמיות).
משקה סיידר תפוחים – עם או בלי אלכוהול
משקה המתאים לערב חורפי – אין נעים וחגיגי יותר מסיידר תפוחים זהוב המעשיר את מזנון האירוח ומחמם את האווירה.
המצרכים: תרכיז תפוחים (תוכלו להשתמש ברכז תפוחים טבעי, שיספק למשקה שלכם טעם אותנטי יותר), מים בכמות על פי הכתוב מעל מיכל התרכיז (או עד שיהיה לכם טעים), תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות, תפוזים חתוכים לקוביות, מקלות קינמון (אל תשתמשו באבקת קינמון, המייצרת מרקם גרגירי למשקה). אפשר להוסיף למשקה גם יין אדום או מעט ברנדי.
ההכנה: מרתיחים הכל ביחד ומגישים לשולחן בקנקן או כל כלי הגשה מתאים.
סנגרייה באירוח קיצי
קוקטייל יין ומיץ תפוזים שמתאים במיוחד לימים חמימים, מכיוון שהוא מוגש קר. קשה לזהות על הקוקטייל המרשים הזה, עד כמה הוא קל להכנה – ואם תצליחו להתארגן מבעוד מועד על מטריות קוקטייל קטנות או קישוטים אחרים לכוסות ההגשה – תשיגו אפקט שקשה להתחרות בו.
המצרכים: בקבוק של מיץ תפוזים, מקלות קינמון, קורט ציפורן, כוכבי אניס וכפית ג’ינג’ר מסוכר קצוץ. בקבוק יין אדום איכותי ודבש.
ההכנה: ערבבו יין ומיץ תפוזים בכמויות שוות (או על פי הטעם), הוסיפו את התבלינים. הגישו בכוסות יין או קוקטייל מעוטרות בפלחי תפוז או בכל קישוט אחר.
משקה ג’ינג’ר מרענן
ג’ינג’ר הוא תבלין בעל טעמים “נושכים”, ייחודיים, וכמו התבלין כך גם המשקה, מציע קפיצה קטנה ליעדים רחוקים בניחוחות של שווקים אסיאתיים אותנטיים…
המצרכים: ג’ינג’ר טרי וקצוץ לפי הטעם (ג’ינג’ר הוא בעל טעם חזק – הוסיפו מעט, טעמו, והוסיפו עוד רק במקרה הצורך); כוס דבש; מים מוגזים וקרים
ההכנה: מערבבים יחד את הג’ינג’ר והדבש עד לקבלת תערובת אחידה. מוזגים מים מוגזים לפי הטעם, ומגישים עם קרח.
קוקטייל קפה אירי קפוא
קבלו מתכון מנצח (וקל) לקפה מיוחד
המצרכים: מנת קפה אספרסו, מנה של וויסקי אירי, כדור גלידת וניל , ולקישוט פולי קפה או שערות שוקולד.
ההכנה: ערבלו את כל הרכיבים ביחד, מזגו לכוסות נמוכות ומקוררות, וקשטו.