קוקטיילים שתוכלו להכין לאורחים

מארחים בקרוב חברים או משפחה? הנה רעיון: הכינו והגישו להם שייקים טעימים. זוהי דרך מקורית ובריאה לשלב בין אוכל לבין שתייה, והיא יושבת “בול” על עונת הקיץ החמה. בטוחים ומבטיחים שתיהנו מההכנה ושכולכם תיהנו מהטעם ומההרגשה.

סנגריה אדומה

שימו לב: ניתן להוסיף ולגרוע פירות לפי הטעם וההיצע העונתי. בנוסף, רצוי לצנן היטב גם את בקבוק היין לפני ההגשה

המרכיבים:

1 בקבוק יין אדום צעיר ובעל גוף קל (750 מ”ל)
מיץ טרי מ-1-2 תפוזים
1-2 מקלות קינמון שלמים
3 שזיפים, קצוצים לפרוסות
2 תפוחים, קצוצים לפרוסות
1 אפרסק, פרוס דק לפרוסות דקות
חופן ענבים חצויים – לא חובה
שברים מ-1/2 מקל קינמון, 2 מסמרי ציפורן ומעט אגוז מוסקט – לא חובה

מוחיטו

מוחיטו הוא קוקטייל קובני קלאסי, שמקורותיו ידועים עוד מהמאה ה-16 בדמות משקה שהוא גלגולו הקודם של הרום של ימינו.
קוקטייל מוחיטו מוכר רשמית על ידי איגוד הברמנים הבינלאומי ומורכב מרום בהיר, קרח, ליים, נענע וסוכר חום

המרכיבים:

8 קוביות לימון
2/3 כפיות סוכר
60 מ”ל רום (לבן או מתובל)
8 עלי נענע
סודה

קוקטייל רוזטה

קוקטייל ישראל, קיצי מאוד ומרענן

מרכיבים:

25 מ”ל מיץ לימון
10 עלי נענע
25 מ”ל רוזטה
35 מ”ל עראק
לקישוט:

4-5 עלי נענע טריים

קמפרי אבטיח

אפרטיף נעים שילווה אתכם כל הקיץ

המרכיבים:

30 מ”ל קמפרי

30 במיץ מחצי תפוז סחוט)

30 מ”ל מיץ לימון סחוט טרי

20 מ”ל מונין אבטיח (לא חובה, אפשר להחליף במי סוכר)

4 פלחי אבטיח קר

2-3 עלי נענע

שייק גזר ותפוח

מרכיבים:

2 מנגו בינוני-גדול

1.5 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי

1 כוס תרד

ניתן להוסיף מקור נוסף למתיקות טובה, כמו מייפל, דבש או סילאן טבעי וללא תוספות סוכר.

לטחון ולערבב היטב בבלנדר – ולהגיש.

כל מה שאתם צריכים ליד השייקים הנפלאים הללו זה מגשי אירוח מלאים בפינגר פוד עשיר ומענג, שמשתלבים מצוין עם אירוח ביתי קליל. צרו קשר איתנו במונייר – קייטרינג חלבי כשר ונדאג להכין לכם מגשי אירוח מתוקים ומלוחים מעוצבים וטעימים כאחד.

אודות

אז מהו הביס המושלם?
יש המון דרכים ליצור זיכרון שנשאר בלב משבריר השנייה שבו בלוטות הטעם פוגשות חוויה לא מוכרת,
ואנחנו במונייר ממשיכים במסע כי הביס המושלם הוא הסיפור שלנו.

דילוג לתוכן