ישראלים רבים מעוניינים להגשים חלום ולהשתלב בתחום המסעדנות והקייטרינג בארץ. רבים מהם בוחרים ללמוד את רזי המקצוע באחד מבתי הספר לקונדיטוריה, כך הם לומדים את שיטות העבודה המתקדמות ביותר בעולם בתחום זה. במהלך הלימודים מתנסים גם בשיטות קלאסיות ומסורתיות, מכירים לעומק את חומרי הגלם הנדרשים לעבודתם ולומדים מיומנויות מקצועיות המאפשרות להם להשתלב בעסקים בענף הקולינריה.
אז בשלב ראשון – קורס קונדיטוריה מקצועי ומקיף
כמו שכבר ציינו, הדרך להגשמת החלום ולהשתלבות נוחה בענף הקייטרינג בארץ מתחילה בלימודים מקצועיים. אם בעבר ישראלים רבים למדו את רזי המקצוע בבתי ספר מקצועיים באירופה, כיום יש בתי ספר לקונדיטוריה בארץ שמציע קורס מקצועי ומקיף שנועד להכשיר את התלמידים לעסוק בכל תחומי הקונדיטוריה, הקורס המקיף כולל גם תכנים חשובים כיצד לתמחר מנות, לנהל עסקי מזון, שיווק ועוד.
ראוי לציין כי ענף הקייטרינג נחשב לתחרותי ויש בו שחקנים רבים. כדי להצליח בתחום יש להתבלט ולהציע סגנון עדכני, מקורי ויצירתי. חברת קייטרינג בוטיק חייבת לחדש ולרענן את התפריט כל הזמן, להקפיד על מנות מעוצבות וטעמים עשירים ונפלאים, לבחור היטב את חומרי הגלם ומוצרי המזון הטריים והאיכותיים ביותר, ולהציע שירות מעולה ללקוחות כדי לזכות במוניטין גבוה ועל מנת לצמוח ולהתרחב. עבודה בחברת קייטרינג בוטיק נחשבת למאתגרת במיוחד, יש דרישה גבוהה לחברות המציעות תפריט מקורי ומגוון ומנות שף מעולות.
שלב שני – להשתלב בחברת קייטרינג מובילה
קורס קונדיטוריה מקצועי ומקיף מעניק כלים חשובים לבוגריו ומכין אותם עם כל הכלים הנדרשים כדי ליצור, להתפתח ולהשתלב בענף הקייטרינג והקונדיטוריה בארץ ובעולם. לכן, חשוב לבחור בית ספר לקונדיטוריה שמציע תכנית לימודים מקיפה, סגל מרצים רחב, תרגול שיטות עבודה בעמדות מתקדמות ואישיות, הרצאות אורח, מפגשים עם שפים מובילים בעולם הקונדיטוריה, סטאז’ מעשי במסעדות ובקונדיטוריות מובילות ועוד.