הסיפור שלנו
מהו הביס המושלם?
במונייר, אנחנו מאמינים שהביס המושלם הוא רגע שמתחבר לזיכרון – הרגע שבו הטעם מפתיע, והחוויה נשארת. זהו המסע שלנו, לחפש וליצור את הטעמים שהופכים כל אירוע לבלתי נשכח.
במגוון המנות שלנו תמצאו את היצירות הקלאסיות והאהובות שלנו: קאנפה, ביסונים, מיני בריוש, קישים, פחזניות מצופות בגבישי סוכר ועוד הרבה פינוקים טובים, שכל אחד מהם נולד מתוך תשוקה לאיכות וחדשנות קולינרית.
דף הבית - אודות מונייר
הסיפור שלנו
אז מהו הביס המושלם?
יש המון דרכים ליצור זיכרון שנשאר בלב משבריר השנייה שבו בלוטות הטעם פוגשות חוויה לא מוכרת,
ואנחנו במונייר ממשיכים במסע כי הביס המושלם הוא הסיפור שלנו.
בין הסודות המוכרים שלנו תמצאו את הקאנפה, הביסונים, מיני בריוש, קישים, פחזניות קלאסיות מצופות בגבישי סוכר ועוד פינוקים רבים וטובים.
ערכים מובילים
דיוק
אומרים שהמושלם לא קיים?
אוקיי, אבל בואו ננסה: התפריט, המנות, הטריות, ההגשה, המראה השליחות: מונייר מציבה לעצמה את הסטנדרטים הגבוהים ביותר בכל התחומים וכן, אנחנו ומאמינים שהטעם המושלם נמצא בפרטים הקטנים.
שירות
השף מונייר מביא איתו סטנדרטים אירופאיים, לא רק למטבח, אלא לכלל החוויה שלכם. בשבילנו טעם מושלם מתחיל בצוות אוהב שמחוייב להגיש לכם חוויה מוקפדת ואדיבה
חדשנות
אג'יליות קולינרית, זיהוי טרנדים ותגובה על מגמות וזמנים: זו הדרך שלנו. אם אתם יכולים לדמיין את זה, אנחנו יכולים לאפות, להכין, ללקט, לארוז ולהגיש את זה.
למען החברה
כדרך חיים, המפעל שלנו תורם מגשי אירוח מפנקים לארגונים ולנזקקים. עוד סיבה מצויינת שגורמת לנו לאהוב את החוויה במונייר עוד יותר.
איך הכל התחיל
מגשי האירוח שלנו נולדו מתוך חזון להפוך את האירוח הביתי לאמנות של ממש.
מאחורי הקונספט עומד השף הצרפתי מוריס מונייר, שאחרי שנים בהן עבד במסעדות מישלן ברחבי אירופה והתמקצע במטבח הצרפתי הקלאסי, הגיע ארצה והפך לשף הראשי של שגריר צרפת. במהלך העבודה בבית השגריר הוא נחשף לחומרי הגלם הים תיכוניים ולקולינריה המקומית, ושנים אחר כך הפך את שני העולמות לתוצר אחד – האלגנטיות הצרפתית והשפע הארץ ישראלי התמזגו לחוויה הקולינרית שהוא מציע כיום ב-Munier Food Ideas.
בקונספט הקולינארי שלנו אנחנו רוצים לאפשר לאנשים שאוהבים אוכל מצויין, מעוצב ומסוגנן כמו במסעדה, להפוך את הסלון הביתי שלהם לאירוע קולינארי שלם. התובנה שאנשים רוצים לארח בבית ברמה שלא נופלת מאף מסעדת שף, הם רוצים להביא לידי ביטוי יצירתיות קולינארית, חומרי גלם מצטיינים והגשה שופעת יופי, אך לא כולם ניחנו ביכולות של בשלנים מדופלמים וגם לאלו שניחנו ביכולות אלו לא תמיד יש את הזמן הדרוש לשם כך לא אמורה לגרוע מאיכות האוכל או מחוויית האירוח.