זקוקים לייעוץ או להכוונה בהרכבת התפריט לאירוע שלכם ?
מתפריט כריכים
כריכוני סלק , רוקפור וסקורדליה
מיני פיתה כרובית ( טבעוני)
ג'בטה דגנים בטטה – טבעוני 18 יח'
מיקס כריכוני סופר פוד בטטה/ חציל טבעוני ללא קמח חיטה 15 יח'
מיני פיתה פלאפל שוארמה (טבעוני) 20 יחידות
מגש פרנה סביח 12 יחידות
ביס דגנים פטה פלפל קלוי 12 יחידות
מגש ביס אמריקאי עיזים ן כרובית קיסר 16 יחידות
מגש ביס אמריקאי צהובה ן סלט ביצים 16 יחידות
ביס ללא קמח (*גלוטן) ביצים | טונה 12 יחידות
מגש קוראסון סלמון צרפתי 12 יחידות
מארז SALTY SOUL
זה הכל בפרטים הקטנים
מאחורי הקונספט עומד השף הצרפתי מוריס מונייר, שאחרי שנים בהן עבד במסעדות מישלן ברחבי אירופה והתמקצע במטבח הצרפתי הקלאסי, הגיע ארצה והפך לשף הראשי של שגריר צרפת. במהלך העבודה בבית השגריר הוא נחשף לחומרי הגלם הים תיכוניים ולקולינריה המקומית, ושנים אחר כך הפך את שני העולמות לתוצר אחד – האלגנטיות הצרפתית והשפע הארץ ישראלי התמזגו לחוויה הקולינרית שהוא מציע כיום ב-Munier Food Ideas.
בקונספט הקולינארי שלנו אנחנו רוצים לאפשר לאנשים שאוהבים אוכל מצויין, מעוצב ומסוגנן כמו במסעדה, להפוך את הסלון הביתי שלהם לאירוע קולינארי שלם. התובנה שאנשים רוצים לארח בבית ברמה שלא נופלת מאף מסעדת שף, הם רוצים להביא לידי ביטוי יצירתיות קולינארית, חומרי גלם מצטיינים והגשה שופעת יופי, אך לא כולם ניחנו ביכולות של בשלנים מדופלמים וגם לאלו שניחנו ביכולות אלו לא תמיד יש את הזמן הדרוש לשם כך לא אמורה לגרוע מאיכות האוכל או מחוויית האירוח.